„Midwinter“ Шаманската Нова година

„Midwinter“ Шаманската Нова година

Заповядай на празничния уикенд по повод откриването на нова място за йога, медитация, танци, изкуство и радост от живота Бакьово Ритрийт.

Имаме удоволствие да те поканим на древен като света празник Midwinter Шаманската Нова година. „Това без съмнение е и най-древният от всички така наречени „Празници на Светлината“, и именно той лежи в основата им. Той затвърждава вярата за раждането на Духа, устремен към истината и любовта в този ден, всяка година.“ http://kaleiseminari.com/bg/Zimno.html

Чрез йога, ритуали, танци и релаксация ще се синхронизираме със сезоните, с космическите ритми, с вътрешния си часовник. Ще преосмислим годината в най-късия й ден. Ще се отпуснем напълно в най-тъмния миг преди зазоряване и след него и чрез Старата Вяра – шаманизма ще посадим нови семена за успешна, изобилна и спокойна 2016 г.

Петък, 18 декември

Пристигане в село Бакьово и настаняване в къщата.

Вечеря в 19.00

20.30 ч. Медитация за балансиране на енергиите и  релаксация за потапяне в лечебните вибрации на планината и реката!

Събота, 19 декември

8.00 Йогаюрведа начин на живот – йога практика с практични съвети от Аюрведа за здраве и щастие всеки ден.

10.00 Брънч с плодове, суперхрани, ядки и смутита

11.00 Синхронизиране чрез вселенските, космически ритми. Календара според Старата вяра. Подготовка за ритуалите на празника.

Приготвяне на подаръци и лично направени За да направим подаръците ще са ни нужни различни материали: прежда, шишарки, сушени плодове, орехи, коледни топки за елха и др. Ще можеш да направиш амулети и талисмани за всички любими хора на този ден, за да привличат положителна енергия към теб и към всички останали.

14.00 Обяд

15.00 – 16.30

Йога нидра. Отпускане и преосмисляне. Дълбокото себеотпускане разтоварва дълбинни стресови блокажи и подсъзнателни тревоги, помага да поддържаш енергията си на високо ниво и огънят на вътрешните органи активен.

17.00 Продължаваме с подаръците. По желание уъркшоп: Плетене на мандала и как сами да сътворим подаръци за празниците и да ги заредим с просперитет и щастие.

19.00 Вечеря

20.30 Свободно танцуване – празнуване на живота. синхронизиране на душата

 

Неделя, 20 декември

8.30 Игнажден – йога практика за посяване на намерения.

10.00 Брънч със и плодове, ядки и смутита

11.00 Шамански обред за благоденствие и синхронизация

15.00 Кръг на споделяне

Отпътуване от Бакьово.

 

Цена:  175 лв на човек

Цената включва: 2 нощувки в стаи с три легла, 2 брънча, 2 обеда, 2 вечери, Йогаюрведа начин на живот практика, лекцията и дегустацията на енергетици и суперхрани и всички занимания по програмата.