Зарежда Събития

Кармични връзки

08.12.2016 @ 18:30 - 20:30
  • Това събитие е минало събитие.
хора-държат-сърца-любов

Д-р Ирина Бобева и лектори към Асоциация „Захир“ организират беседа „Кармични Връзки“ и представят древни техники на Кармата на любовта  за усъвършенстване на взаимоотношенията с вашия партньор.

Нашите интимни отношения са източник на най-голямо щастие в живота ни, но могат да бъдат и източник и на най-голяма болка. Ако искаме да бъдем щастливи и ако искаме светът да бъде едно щастливо място, то ние трябва да оправим отношенията си! Древната традиция на будистките монаси може да ни предложи много мъдри съвети и по отношение на връзката ни с нашите партньори. Съществува тайна древна традиция, наречена Пътят на диаманта, която е на хиляда години и ни предлага да подходим по нов и необикновен начин към нашия партньор.

По време на беседата ще имате възможността да ви бъде изготвен индивидуален профил от дипломиран астролог към Асоциация „Захир“. Ще бъдат направени изчисления за съвместимост с вашия партньор както и ще се определят какви са трудностите и проблемите, които трябва да решите с него. Ще получите и анализ на кармичната ви обремененост и ще се работи индивидуално и групово по заличаване на отрицателната ви Карма и стимулиране на вашето духовно усъвършенстване.

Д-р Ирина Бобева е един от малкото хора, които имат повече от 30 години щастлив брак и успешна кариера със собствен стоматологичен център. От дълго време се занимава с кармични обучения. Ученичка е на будисткия учител Геше Майкъл Роуч- автор на бестселърите „Шлифоващия диаманти“, „Кармата на любовта“ и др.

Беседата ще се проведе на 8-ми декември  от 18:30-20:30 часа в офиса на ул „Юнак“ №9. Във връзка с наближаващите празници, посещението на беседата е БЕЗПЛАТНО!

Записване до 10ти ноември на телефон: 0878347872
или e-mail: info@zahirbg.org

 

Място

Venue Name: Асоциация Захир
Адрес: ул Юнак 9
София, 1612 България

+ Google Map
Телефон: 0878347872
Уебсайт: http://zahirbg.org/

Организатор

Organizer Name: Асоциация Захир
Телефон: 0877018825
Email:
Уебсайт: http://zahirbg.org/