Зарежда Събития

Кармичен мениджмънт

03.02.2016 @ 8:00 - 17:00
15лв
  • Това събитие е минало събитие.

Д-р Ирина Бобева и Асоциация „Захир“ организират обучение на 12 души по кармичен мениджмънт. Може би ви се струва странен този израз, но в него се съдържат изконните мъдрости, стигнали до нас от най-дълбока древност, които ще усвоите тук и са използвани от най-успешните мениджъри и лидери на новия свят.

Д-р Ирина Бобева е един от малкото хора, които имат повече от 30 години щастлив брак и успешна кариера с голям собствен стоматологичен център. От дълго време се занимава с Кармичен мениджмънт и прие поканата да помогне на 12 от нас да постигнем с лекота това, което не ни достига в живота.

От какво има нужда съвременния човек – да бъде здрав, финансово независим, да намира точния партньор, и когато получи всичко това, да го сподели с останалите, да работи за техния успех. По неповторим начин, с лек, достоен стил и дълбоко духовно разбиране на това ни учи Геше Майкъл Роуч. Със своето учение и бизнес стратегии ни показва как да създадем бизнес за милиони долари и после да помогнем на бедните с печалбата. Той е автор на бестселърите „Шлифоващия диаманти“, „Кармата на любовта“ и други книги, в момента е директор на института на шлифоващия диаманти, като помага на хора от цял свят да успеят в бизнеса и личния си живот. „Ако искате партньор – не го търсете – засейте го! Ако вече го имате – направете го перфектен!“ с Карма

Курсовете ще се провеждат всяка сряда от 18-20,00 часа в офиса на бул. „Прага“ 13. Единчна цена на лекция е 15 лв. Таксата за месец – 60 лв.

Ирина Бобева дарява събраните средства на асоциация „Захир“ за поддържане на осиновената планинска алея за Златните мостове в Природен парк „Витоша“.

Моля най-късно до понеделник да потвърдите, защото групата няма как да бъде по-голяма от 12 души.

Детайли

Дата: 03.02.2016
Час: 8:00 - 17:00
Стойност: 15лв
Уебсайт: http://zahirbg.org

Място

Venue Name: Захир
Адрес: бул. Прага 13
София, София 1000 България

+ Google Map

Организатор

Organizer Name: д-р Ирина Боева