Среща с българска шаманка

Пътешествие за хора, които търсят общуване с нови хора и човек до себе си

Клубът за приключения по места на силата „Роксолан“  на Асоциация „Захир“ организира пътуване за всички, които търсят среда на съмишленици, споделящи интереса към развитие на личността, астрологията, духовното израстване, медитация и енергийните места в България и света.

Заповядайте на 30, 31 октомври и 1 ноември 2015 г. на истинско приключение до едно от действащите тракийски светилища в страната ни. Ще посетим „Скрибина“ скална арка в района на Гоце Делчев, която откакто свят светува, лекува, пречиства, вдъхновява и дава сили на всеки, който е посетил това вълшебно място.

При баба Юлия има постоянно хора и тя с радост разказва на колко много хора е помогнал Камико. Каним ви заедно да изживеем едно тайнство от древните мъдри времена на нашата земя българска.

Програма:

Петък, 30 октомври, 2015 г.

Във вечерните часове потегляме с личен транспорт към с. Огняново, известно със своите горещи лечебни минерални води. Настаняване в хотел „Бохема“. Вечеря. Кръг за запознанство за синхронизиране на енергията на групата. Възможност да релаксирате в топилото под звездите на хотелчето.

Събота, 31 октомври, 2015 г.

7:45 Закуска.

8:30 Потегляме за село Крибул. Срещаме се с баба Юлия и към 8:30 потегляме за светилището. Прекрасна разходка в магична гора ни отвежда до „Скрибина“. Провиране и баене – ритуал с пазителката на скалния храм за изцеление и просперитет. Медитация за зареждане от енергията на мястото. Леене на куршум от баба Юлия. След ритуалите, ако ни остане време ще посетим „Скалните глави“ мегалитно светилище до село Долно Дряново, което е било част от древния комплекс, който е включвал лечебния камък.)

Завръщаме се в хотела за подготовка за маскарада. Помислете за костюм, а ние ще ––подготвим изненади за маскирането. Вечеря и празнична вечер с карнавални костюми и много танци и смях.

Неделя, 1 ноември, 2015 г.

(по желание) Ставна гимнастика в басейна. Закуска. Беседа за енергийните места на България и как да се възползваме от тяхната сила. Релакс в топлите води на Майката Земя.

В следобедните часове потегляме за София.

Цена: 99 лв

Цената включва: 2 нощувки, 2 закуски, 2 вечери, всички занимания и беседи по програмата

Цената не включва: транспортните разходи

(придвижването към с. Огняново и по местата за посещение на програмата ще бъде с личен транспорт, като има възможност за разпределение по колите за тези, които нямат автомобил)

!Единственото ни условие за участие е, да вземете с вас приятел от противоположния пол, който също има нужда от освежаване на средата си и запознанство с позитивни и интересни хора.!