Какво да очакват България и българите и ще обеднеем ли отново

Световната астрология или мунданната, както е на латински, е древна наука. С нея са започнали да се заминават тогава, когато и с наталната /личната/ астрология, тоест преди хиляди години. Всяка държава има астрологична карта, съставена според официалната дата на основаването й. Например Американската държава е сформирана  през 1776 г., като за отправна точка е взета датата на подписването на Декларацията за независимост. От тогава до ден днешен народът на САЩ съществува без особени промени. С България  нещата са доста по-сложни, защото тя е минала през бурна история. Имало е Първо царство, което пада през 1018г, след повече от столетие възниква Второ българско царство, което просъществува до края на XIV век, следват петстотин годни под турско владичество, после възниква Княжество България и след това България като независима държава; след Втората световна война се създава комунистическа държава, а сега е нещо ново. Ако се вземе предвид всичко това, може да се каже, че на тази територия са се сменили поне 5 държави, но най-интересното е, че българският народ е продължавал своето съществуване като една цялост и го има и до ден днешен. Например може да се построи астрологична карта за момента на падането на комунистическата държава и началото на новата Българска република. Така правят много съвременни астролози. Няма лошо, това също може да даде определени резултати при анализа. Проблемът е, че като се промени статутът на държавата, всички прогнози, правени по картата за Република България, престават да имат значение. Те съществуват само дотогава, докато и самата държава. Най-точната карта на България, с която работят множество астролози, включително и аз  е на основателя на московската академия по Астрология – Михаил Левин.

Ето какво казва той: „В астрологичната карта предложих карта за етноса на България за 680 г. Някои отказват да приемат тази година, защото няма документи за нея. Има за следващата и това е договор с Византия.  Но договорът е бил подписан от вече формиран субект. А за мен бе интересен моментът на възникването на България.  Аспарух встъпва в договор със седемте родови славянски обединения. Получава се така, че през 680 година те се договарят, като лятото на същата година, както аз казвам, са показали правилния  начин на действие на Византийците. Така че, през 681г. вече е имало договор, по който Византийците са плащали данък на Българите. Поради всички тези причини хороскопът на етноса се построява за 680г. – 24 април. България е зодия Телец. След това се заех с ректификация на датата. Българите са с Асцендент Козирог. Защо? Асцендентът за мен бе ясен от самото начало. Територията на държавата е типична за този знак. Тя е малка и на 40% е покрита с планини. Със знака Козирог са свързани два типа територии – много северни и много планински. При това представлява някакво локално, компактно, затворено в себе си пространство.“

В картата на България планетата Уран управлява валутата, финансите, парите на държавата и на народа. На всеки 84 години тази планета се връща на рожденото си положение /положението, на което се е намирала при основаването на България/. Тогава винаги има някакви катаклизми, въстания, брожения, сваляне от власт на управляващи. Това е така, защото управляващите са под властта на Слънцето, а то в рождената карта на България е точно в съвпад с Уран. По тази тема януари 2020 издадохме книга, която се нарича „България през вековете астрологично изследване и прогноза”. В нея подробно описваме какво се случва от 680 година до днес в България по време на възвръщането на Уран, неговите опозиции и квадратури. Правим също прогноза за 2020 – 2021, които ще са доста трудни за нашата държава.

Юпитер също е свързан с парите на държавата и народа, а той по принцип управлява и банките и банковата система. В момента Сатурн и Плутон са върху рождения Юпитер, там се присъединяват и транзитните Юпитер и Марс март месец. Плутон дава край. В това му положение, това може да е край на лева като валутна единица, край на някаква банкова система и поява на нова. Тази нова система ще е много ограничаваща заради Сатурн. България може да загуби в голяма степен финансовата си независимост, приемайки еврото и премахвайки валутния борд. Голяма част от парите на държавата от нейния паричен резерв ще отидат във Франкфурт и Европейският съюз ще ги управлява. Ще загубим своя суверенитет над паричната система. Финансови сътресения и  политически битки може да се очакват още в края на март или началото на май 2020, когато Марс влезе в дома на парите в картата на държавата.

Когато Слънцето застане върху рожденото си положение и това на Уран може да се очакват сериозни народни недоволства и бунтове. Това се случва последните дни – 26 – 27 на април тази година.

Всичко е извършено тайно от народа. Управляващите без да се допитат до него вече са взели решенията и това се е случило последните дни на януари, първите на февруари, когато Юпитер е бил върху рождения Нептун. Нептун е планетата на измамите, на тайните, скрити, подмолни неща, на тайните врагове. Това се случва в знака Козирог и в първи дом на държавата. Това са измамни или самоизмамни действия на управляващите, в съюз с хора, които имат повече власт и сила.

Южният Лунен възел е върху рождената Луна, а тя управлява нашите партньори, които все се оказват тайни врагове. Този възел говори за карма и то негативна. Ние отново разиграваме някакви кармични проблеми от миналото и то по неподходящ и лош за държавата и народа начин. Повтаряме стари грешки, заставаме на неправилна страна, включваме се в неправилни съюзи, подписваме неправилни договори, защото Луната управлява и договори, преговори в нашата карта.

От април 2022 година, когато Сатурн влезе в дома на парите, може да се очаква обедняване на народа. Сатурн дава лишения, спънки, трудности и в дом на финансово благополучие ще донесе стагнация. Възможно е да даде и стабилност, но в това се съмняваме, защото и транзитният Нептун е в този дом. Богатството народът успява да получи чрез спекулации, измами, търговия, някакви неточни, несигурни неща, свързани с риск, късмет и пр. А най-добрият начин тази държава да забогатее е умните българи да работят по Уран – компютри, всякакви, иновативни, революционни технологии. Българинът е умен и това го е доказал. Така бихме се измъкнали от блатото, в което се опитват да ни вкарат управляващите. Българинът трябва да се занимава със земеделие, защото Уран и Слънцето в рождената карта са в четвърти дом, а ние избихме животните си през последните две години, пак под въздействието на Уран и пак поради нелепите решения на властимащите. Българинът може да се занимава успешно със строителство.

В нашата история важните събития обикновено са края на април, началото на май и също септември. Сега също може да се очакват важни събития по това време. Дано сме единни и решително да отстояваме своите права на избор!

За да прочетете цялата история и цикли, свързани с България, както точно какво ще се случи за напред може да си поръчате книгата „България през вековете“ като ни пишете във фейсбук в групата на Zahir –неправителствена организация или на margaritavb@abv.bg. Цената е 10 лв.