За скорпионите с любов

feac8f00c36431e21fda13ab5d744ebeРазберете значенията на всеки градус от скорпиона. Ако имате Слънце или Асцендент в съответния градус, то за вас важат характеристиките му.

1 гр. За вас е характерен такт при действията, който е резултат от съчетанието на вътрешна борба с пробивност, на мощ с предпазливост. Притежавате съла, с която може да избягвате много беди, рани и предателства. Имате цялостен поглед върпху живота, което създава спокойна атмосфера в ежедневието и достигане на целите.

2 гр. Силна и целеустремена личност, която вярва в успеха и може да достигне ръководно положение в живота. Много енергия притежава личността. Използвайки опитите си от минали животи, този човек може да си осугури професионални успехи, защото е креативен.

3 гр. Човек склонен към философия, себеотрицание, понякога разсеян или песимист. Има стремеж към уединение и може да остане самотен и неразбран. Ако полага усилия да осъществява контакти с околния свят може да постигне много в социален план.

4 гр. Вдъхновена, емоционално душа, която може да изразява възвишените си мисли чрез изкуство. Може да проявява двойнствено поведение – властолюбие и духовност. Може много да допринесе в обществото чрез съзнателно използване на вътрешните си ресурси и технически умения.

5 гр. Мислите на този човек са силни, но не винаги осъществими. Той живее много интензивно. Понякога в живота му има лудории, а също и разрушение. Добре е да възпитава у себе си търпение и толерантност, както и да стъпва на здрави ценности, които да му помагат да избягва духовната инертност.

6 гр. Трудолюбив и скромен човек, който се нуждае от повече търпение, проявено към него. Извоюваните позиции се дължат на собствени усилия и последователност. Има стремеж да заема важна роля в обществото и да живее полезен живот.

7 гр. Късмет, пари, богати доходи, имущество, но трябва да преололява кавги и несговорчивост, които пречат на успеха му. Ще има шансове в живота, които без особени усилия ще го издигат на високи позиции. Ще се отличи сред хората с качества и положение.

8 гр. Страстен темперамент. С много ентусиазъм и смелост защитава интересите си. Понякога е много ентусиазиран и непостоянен. Може да прояви високомерие, което да ги направи неприятен за околните. Този човек има много светлина в душата.

9 гр. Понякога проявява наивност, което води до трудности в живота. Трудности в семейството. Трябва да избягва алкохола и психотропните вещества, защото е склонен към пристрастяване. Възможно е да има периоди на самота, която развива сериозно отношение към живота и изобретателност, която му помага в обществото.

10 гр. Този човек е много чувствителен на енергийни влияния и вмешателства, както положителни, така и отрицателни. Той понякога може да прояви агресия и отмъстителност. За него е характерно също да симулира. Има дълбока мисъл, може да е отличен дипломат и да работи в колектив.

11 гр. Сензитивен човек, храбър, умее да въздейства на обкръжението и да покорява противниците си. Самонадеян е, а това може да му навлече неприятности. Има приятели и покровители, които му помагат в живота и му дават втори шанс.

12 гр. Той силно влияе на околните чрез своята енергия. Хитър и хладен ум, който може да му създаде неприятели. Винаги се спасява от врагове и опасности. Може да достигне власт, престиж, богатство и да се развива в културни, творчески и духовни области.

13 гр. Има независим дух. Може да се възстановява след всеки удар на съдбата и да достига успехи, като намира изход и от най-трудните ситуации. Самоуверен, силен човек, който може да е пример за много хора. Той може да се стреми да достигне неща, които касаят не само него, а благото на много хора – държава, нация, човечеството.

14 гр. Прекалено доверчив и свободолюбив. Приятели помагат при нужда, за да не прахосва времето и енергията си. Тази личност има много широк поглед върху нещата от живота и може да живее извън времето и пространствово в по-висши духовни измерения.

15 гр. В зряла възраст личността ще се характеризира с благоразумие и активност, което ще и даде власт над съдбата. Като млад този човек понякога има прояви на слаба воля, отсъствие на енергия и мнителност. Склонен е към фантазьорство, което го прави колеблив.

16 гр. Щедър и човечен, добър и справедлив, стреми се към възвишени цели. Това може да е добър учител, посредник, мисионер, служител на закона. Този човек напредва в своята еволюция чрез съчувствие, хуманизъм и вяра в живота.

17 гр. Този човек може да се сблъсква с подлости, предателства, разочарования и бедност. Ще има врагове в живота, които ще вредят на дома и семейството му. Този човек трябва да вярва в себе си и в силите си да се спасява от всяка трудна ситуация и да излиза на светло чрез собствени усилия и будност.

18 гр. Този човек трябва да засилва постоянно характера си и да се бори с негативните емиции в себе си като: завист, злоба, хитрост и подозрителност. Понякога може да бъде обвиняван несправедливо. Ако проявява ревност няма да е много щастлив в любовта. Човек с много способности в окултизма и езотериката.

19 гр. Силна страст към наслажденията и притежанията, понякога проявява избухливост, а понякога песимизъм. Има много битки в живота. Притежава бдителност и жизненост, както и много силен ум и интуиция. Може да бъде проводник на знания.

20 гр. Независим, ексцентричен човек, който без задръжки налага себе си и идеите си. Ако развие силно самообладание ще успее да постигне бърз успех, почит, слава. Ще има много далечни пътешествия.

21 гр. Свободолюбив, независим човек, който обаче може да проявява деспотизъм и това да го постави пред изпитания. Той е способен да създава ред в живота и чувствата си и да преодолява всеки хаос.

22 гр. Буен и импулсивен нрав. Не бива да се колебае в живота, защото това може да доведе до нестабилно положение и изолация. Всяка дейност, която е съзидателна, творческа, изследователска ще води личността към освобождаване от емоционалния стрес, сигурност и стабилност.

23 гр. Богато надарена личност – силен ум, интересни идеи, смелост да се захваща с трудни проекти и да ги реализира. Не е особено практичен, което може да доведе до разпиляване на силите. Има големи потенциални възможности, но трябва да съсредоточава енергията си в конкретни цели.

24 гр. Този човек е тих и с добро сърце. Има практичен характер и обича материалните неща. Може да е много добър работник, скромен и почтен. Обича дома си. Силата му е да създава материални блага за себе си и за хората, които обича.

25 гр. Неспокоен дух, понякога бяга от принципите си и проявява егоизъм. Добре е, ако избягва алкохола и наркотиците. Има способност да прониква в дълбочина в нещата от живота, философски да приема предизвикателствата и да намира сили да се справя с тях.

26 гр. Оригинален, ексцентричен характер. Добре е да се придържа към здравия морал. Може да има загуби от приятели и ласкатели. Той е решителен, храбър и жертвоготовен и ако проявява тези качества ще е в състояние да се справи с всяка трудност в живота.

27 гр. Силен характер, щедър, състрадателен. Притежава авторитет и власт над хората. Красноречие, дарба за литература. Може да събере около себе си съмишленици и покровители и да помага на хората. Може също да материализира мечтите си.

28 гр. Възвишен дух с интереси към философия, религия, духовни практики. Ведър характер, с идеали, достойнство и сериозност, способен да работи за благото на хората. Може да постигне добра кариера и престиж в обществото.

29 гр. Много умен човек, който може да приложи своите знания в областта на инженерните науки, медицината, астрологията. Цял живот ще има нужда да твори и създава. Има талант на изследовател, талант в литературата и науката. Може да постигне богатство.

30 гр. Привлекателен, магнетичен човек, чиято находчивост и красноречие влияят силно върху другите. Понякога склонен към песимизъм и разочарования. Може да има блестяща кариера, ако освободи у себе си потенциалните  възможности за влияние в обществото.