Астрологична диагностика на заболяванията

„Астрологична диагностика на заболяванията“ е книга, подходяща за лекари, хомеопати, любители астролози и хора, които се интересуват от медицина. Астрологията много точно показва всяко едно заболяване, причините за възникването и начините за неговото лекуване. Освен това може да определяте най-подходящите дати за започване на диети, влизане в болница, подлагане на операция и други. Книгата обхваща няколко раздела – подробен анализ на чакрите, анализ на системите в човешкия организъм и с кои знаци е свързано тяхното управление, влияние на планетите върху здравето, астродиагностика и примери за различни заболявания. Книгата представлява кратко и систематизирано ръководство за диагностика и прогнозиране на заболявания.

Авторки са Анелия Цветанова – астролог с над 20 години опит, възпитаник на френската школа на Люмиер, автор и редактор на множество книги по астрология и Маргарита Борисова, завършила Московската академия по астрология с около 10 години опит.

От днес може да закупите книгата на цена от 17 лв. Достатъчно е да направите заявка на мейл margaritavb@abv.bg или по фейсбук в нашата страница и ще ви бъде изпратена с наложен платеж по куриер.